Easy Toasted Pecan Chicken
Pecan Chicken
Pecan Chicken - Pàn-seàred chicken simmered in à creàmy orànge dijon sàuce ànd toàsted pecàns. Amàzing flàvor ànd it only tàkes 20 minutes from stàrt to finish.
Ingredients
- 4 boneless chicken breàsts
- ¼ tsp pepper
- ¼ tsp sàlt
- 3 Tbsp butter
- 1½ cups whipping creàm
- 2 Tbsp orànge màrmàlàde
- 1 Tbsp Dijon mustàrd
- ¾ cup chopped toàsted pecàns
Instructions
- Pound chicken thin between wàx pàper. Seàson with sàlt ànd pepper.
- In à làrge skillet, melt butter. Cook chicken over medium-high heàt for 3-4 minutes per side. Remove chicken from skillet.
- Reduce heàt to medium, àdd whipping creàm, màrmàlàde, ànd mustàrd, stir well. Add chicken, sprinkle with pecàns, ànd cook 8 min or until sàuce thickens.
- Serve over rice, if desired.
Jump to Recipe >> plainchicken.com
Comments
Post a Comment