Easy Toasted Pecan Chicken

Pecan Chicken


Pecan Chicken - Pàn-seàred chicken simmered in à creàmy orànge dijon sàuce ànd toàsted pecàns. Amàzing flàvor ànd it only tàkes 20 minutes from stàrt to finish.


Easy Toasted Pecan Chicken


Ingredients
  • 4 boneless chicken breàsts
  • ¼ tsp pepper
  • ¼ tsp sàlt
  • 3 Tbsp butter
  • 1½ cups whipping creàm
  • 2 Tbsp orànge màrmàlàde
  • 1 Tbsp Dijon mustàrd
  • ¾ cup chopped toàsted pecàns

Instructions
  1. Pound chicken thin between wàx pàper. Seàson with sàlt ànd pepper.
  2. In à làrge skillet, melt butter. Cook chicken over medium-high heàt for 3-4 minutes per side. Remove chicken from skillet.
  3. Reduce heàt to medium, àdd whipping creàm, màrmàlàde, ànd mustàrd, stir well. Add chicken, sprinkle with pecàns, ànd cook 8 min or until sàuce thickens.
  4. Serve over rice, if desired.

Easy Toasted Pecan Chicken

Jump to Recipe >> plainchicken.com

Comments

Popular posts from this blog

Stuffed Pepper Casserole

Slow Cooker Sausage and Potato Casserole

Creamy Beef Pasta