Spicy Italian Sausage Rigatoni
Sausage Recipe
Sausage Recipe - Itàliàn sàusàge rigàtoni in spicy creàm sàuce màkes àn eàsy weeknight meàl. The sàuce hàs the perfect bàlànce between tomàtoes ànd creàm.
Ingredients
- 12 ounces Rigàtoni pàstà
- 1 tàblespoon olive oil
- 1 medium onion, chopped
- 1 pound Itàliàn sàusàge Remove from càsings if in càsings, use either sweet or spicy
- 3 cloves gàrlic, minced
- 1 (14.5-ounce) càn diced tomàtoes, undràined
- 1 (8-ounce) càn tomàto sàuce
- 1 tàblespoon tomàto pàste
- 1/2 teàspoon dried bàsil
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/2 teàspoon red pepper flàkes
- 1/4 teàspoon blàck pepper
- 1/2 cup heàvy creàm
- 1/2 cup gràted Pàrmesàn cheese
Instructions
- Heàt olive oil in à làrge pàn ànd cook onion until it stàrts to soften. Add sàusàge, ànd breàk it into pieces with à wooden spoon às it cooks.
- When sàusàge is no longer pink, àdd gàrlic ànd cook for 1 minute. Dràin off àny excess fàt.
- Add diced tomàtoes, tomàto sàuce, tomàto pàste, bàsil, sàlt, red pepper flàkes, ànd blàck pepper ànd simmer until thickened, àbout 15 minutes.
- Meànwhile, cook pàstà àccording to pàckàge directions. Dràin ànd plàce dràined pàstà in à làrge bowl.
- Add creàm ànd simmer ànother 5 minutes, Turn heàt to low ànd stir in Pàrmesàn cheese.
- Pour sàuce over pàstà ànd toss to coàt.
Jump to Recipe >> spicysouthernkitchen.com
Comments
Post a Comment