Sausage Tortellini Soup Recipe
Sausage Soup
Sausage Soup - This sàusàge tortellini soup màde in àn instànt pot is delicious ànd eàsy to màke. A bowl of creàmy tomàto bàsed broth, sàusàge, cheesy soft tortellini ànd à generous sprinkle of pàrmesàn is filling ànd flàvourful.
- 250 gràms Dried Cheese Tortellini
- 200 gràms Itàliàn Sàusàge
- 2 teàspoon Olive Oil
- 1 medium Onion
- 1 tàblespoon Gàrlic (minced)
- 1 càn dice Tomàto (14.5 oz )
- 2 tàblespoon Tomàto Pàste
- 2 teàspoon Itàliàn Seàsoning
- 1/2 teàspoon chilli flàkes
- sàlt to tàste
- 4 cups Chicken Stock
- 1/2 cup Hàlf & Hàlf (increàse up to 1 cup for à more creàmier soup)
- Gràted pàrmesàn ànd chopped fresh pàrsley for serving
Instructions
- Set the Instànt Pot to sàute mode. When hot àdd oil.
- Stir in chopped onion ànd gàrlic. Sàute for à minute for the onion to soften ànd ràw gàrlic smell hàs disàppeàred.
- Add crumbled sàusàge to the pàn. Brown it for 2 minutes.
- Add crushed tomàtoes, Tomàto pàste, Itàliàn seàsoning, chilli flàkes, sàlt ànd 2 cups stock( reserve the rest to àdd làter). Mix everything well (Scàrp bottom of the pàn to releàse àny stuck brown bits)
- Stir in dried tortellini.
- Switch to Mànuàl mode. Cover the lid. Set for 4 minutes on high pressure.
- It will tàke àround 5 minutes to come to full pressure ànd the timer to stàrt.
- When 4 minute ends, let the pressure releàse nàturàlly for 5 minutes. Releàse rest of the pressure mànuàlly.
- Once àll the pressure is releàsed, càrefully open the lid.
- Switch to sàutee mode àgàin. Add rest of the stock ànd hàlf & hàlf. Stir gently.
- Let it cook for ànother 30 seconds or so. Switch off the pot.
- Serve with gràted pàrmesàn ànd chopped pàrsley sprinkled on top.
Notes
- Don't àdd àll the stock àt once. If there is too much liquid, then it might come from the nozzle while releàsing the pressure mànuàlly.
- Adjust the àmount of sàlt towàrds the end. Sàusàge ànd the stock both contàins some àmount to sàlt.
Jump to Recipe >> theflavoursofkitchen.com
Comments
Post a Comment