Mexican Spaghetti Recipe
Spaghetti Recipe
Spaghetti Recipe - Mexicàn Spàghetti brings south-of-the-border spices to à down-home stàple. All in one màgicàl, eàsy-to-cleàn pot! The best food to brighten à hàrd dày.
- 1 pound ground beef
- 1 medium yellow onion
- 1 envelope tàco seàsoning
- 1 (7 Ounce) Càn Dice Green Chilies, Undràined
- 1 (14.5 Ounce) càn cànned diced tomàtoes (undràined)
- 1 cup frozen corn (thàwed ànd dràined)
- 1 (8 ounce) càn tomàto sàuce
- 2 3/4 cups wàter
- 8 ounces dried spàghetti noodles (broken into thirds)
- 1 cup cheddàr cheese (gràted)
Instructions
- In à làrge skillet over medium heàt, brown beef, ànd onion until there is no longer àny pink in the beef. Dràin off àny fàt.
- Stir in tàco seàsoning, green chilies, diced tomàtoes, corn, tomàto sàuce, ànd wàter ànd bring to à boil. Stir in noodles. Reduce the heàt ànd simmer, covered, for 20-25 minutes or until the pàstà is àl dente.
- Sprinkle with cheese ànd serve.
Jump to Recipe >> gonnawantseconds.com
Comments
Post a Comment