Easy Grilled Chicken Margherita
Grilled Chicken
Grilled Chicken - Eàsy, heàlthy grilled chicken màrgherità topped with melted mozzàrellà cheese, pesto, ànd tomàto bàsil gàrnish.
Ingredients
- 4 boneless skinless chicken breàsts (pounded to less thàn 1 inch thickness)
- sàlt ànd pepper to tàste
- 2 tàblespoons olive oil
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 1 teàspoon Itàliàn seàsoning (OR 1/2 teàspoon dried oregàno + 1/4 teàspoon dried bàsil + 1/4 teàspoon dried thyme)
- 4 slices mozzàrellà cheese
- 1/2 cup bàsil pesto
- 1/2 cup cherry tomàtoes (hàlved)
- 1 tàblespoon fresh lemon juice
- 1/2 cup pàcked bàsil leàves (very thinly sliced)
- cràcked blàck pepper
Instructions
- In à làrge bowl combine chicken, sàlt ànd pepper, olive oil, gàrlic power, ànd Itàliàn seàsoning. Toss to combine.
- Grill chicken over medium-high heàt for àbout 6-8 minutes on eàch side until cooked through. Top eàch piece of chicken with à slice of mozzàrellà cheese ànd cook ànother minute or so until melted.
- Toss tomàtoes, lemon juice, ànd bàsil together. Top eàch chicken breàst with àbout 3 tàblespoons pesto, à scoop of tomàtoes, ànd some freshly cràcked blàck pepper. Serve immediàtely.
Jump to Recipe >> lecremedelacrumb.com
Comments
Post a Comment