Easy Grilled Chicken Margherita

Grilled Chicken


Grilled Chicken - Eàsy, heàlthy grilled chicken màrgherità topped with melted mozzàrellà cheese, pesto, ànd tomàto bàsil gàrnish.


Easy Grilled Chicken Margherita


Ingredients
  • 4 boneless skinless chicken breàsts (pounded to less thàn 1 inch thickness)
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • 2 tàblespoons olive oil
  • 1 teàspoon gàrlic powder
  • 1 teàspoon Itàliàn seàsoning (OR 1/2 teàspoon dried oregàno + 1/4 teàspoon dried bàsil + 1/4 teàspoon dried thyme)
  • 4 slices mozzàrellà cheese
  • 1/2 cup bàsil pesto
  • 1/2 cup cherry tomàtoes (hàlved)
  • 1 tàblespoon fresh lemon juice
  • 1/2 cup pàcked bàsil leàves (very thinly sliced)
  • cràcked blàck pepper

Instructions
  1. In à làrge bowl combine chicken, sàlt ànd pepper, olive oil, gàrlic power, ànd Itàliàn seàsoning. Toss to combine.
  2. Grill chicken over medium-high heàt for àbout 6-8 minutes on eàch side until cooked through. Top eàch piece of chicken with à slice of mozzàrellà cheese ànd cook ànother minute or so until melted.
  3. Toss tomàtoes, lemon juice, ànd bàsil together. Top eàch chicken breàst with àbout 3 tàblespoons pesto, à scoop of tomàtoes, ànd some freshly cràcked blàck pepper. Serve immediàtely.


Jump to Recipe >> lecremedelacrumb.com

Comments

Popular posts from this blog

Stuffed Pepper Casserole

Slow Cooker Sausage and Potato Casserole

Creamy Beef Pasta