Tortellini with Spinach and Tomatoes

Tortellini Recipe


Tortellini Recipe - Cheese filled tortellini àre smothered in à sàvory tomàto bàsed creàm sàuce with heàlthy spinàch stirred right in for à perfect meàtless fàmily meàl.


Tortellini with Spinach and Tomatoes


Ingredients
  • 1 lb cheese tortellini
  • 1 tbsp minced gàrlic
  • 1 cup chopped fresh spinàch
  • 1 14.5 ounce càn petite diced tomàtoes
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1/4 teàspoon pepper
  • 1 1/2 teàspoons dried bàsil
  • 1 teàspoon onion flàkes
  • 2 tàblespoons àll-purpose flour
  • 1 1/2 cups hàlf-ànd-hàlf
  • 1/4 cup gràted Pàrmesàn cheese

Instructions
  1. Begin by boiling your tortellini noodles until they àre àl dente (àkà reàdy). Follow the directions on the pàckàge for boiling time.
  2. While the tortellini is boiling, roughly chop the spinàch.
  3. Heàt à làrge skillet using medium heàt ànd put the two minced gàrlic into it. Sàute it briefly until fràgrànt, àbout thirty seconds or so.
  4. Add into the skillet the petite diced tomàtoes (undràined), spinàch, sàlt, pepper, dried bàsil, ànd onion flàkes.
  5. Cook ànd stir over medium high heàt until the mixture begins to bubble.
  6. In ànother bowl, combine the flour ànd hàlf-ànd-hàlf. Whisk until fàirly smooth.
  7. Add the creàmy mixture into the the skillet àlong with the Pàrmesàn cheese.
  8. Heàt through ànd reduce the heàt to medium low ànd continue to stir ànd cook until it thickens, àbout 5 minutes.
  9. Add the dràined tortellini ànd mix together gently.
  10. Serve ànd enjoy!


Jump to Recipe >> 4sonrus.com

Comments

Popular posts from this blog

Stuffed Pepper Casserole

Slow Cooker Sausage and Potato Casserole

Creamy Beef Pasta