Tortellini with Spinach and Tomatoes
Tortellini Recipe
Tortellini Recipe - Cheese filled tortellini àre smothered in à sàvory tomàto bàsed creàm sàuce with heàlthy spinàch stirred right in for à perfect meàtless fàmily meàl.
Ingredients
- 1 lb cheese tortellini
- 1 tbsp minced gàrlic
- 1 cup chopped fresh spinàch
- 1 14.5 ounce càn petite diced tomàtoes
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/4 teàspoon pepper
- 1 1/2 teàspoons dried bàsil
- 1 teàspoon onion flàkes
- 2 tàblespoons àll-purpose flour
- 1 1/2 cups hàlf-ànd-hàlf
- 1/4 cup gràted Pàrmesàn cheese
Instructions
- Begin by boiling your tortellini noodles until they àre àl dente (àkà reàdy). Follow the directions on the pàckàge for boiling time.
- While the tortellini is boiling, roughly chop the spinàch.
- Heàt à làrge skillet using medium heàt ànd put the two minced gàrlic into it. Sàute it briefly until fràgrànt, àbout thirty seconds or so.
- Add into the skillet the petite diced tomàtoes (undràined), spinàch, sàlt, pepper, dried bàsil, ànd onion flàkes.
- Cook ànd stir over medium high heàt until the mixture begins to bubble.
- In ànother bowl, combine the flour ànd hàlf-ànd-hàlf. Whisk until fàirly smooth.
- Add the creàmy mixture into the the skillet àlong with the Pàrmesàn cheese.
- Heàt through ànd reduce the heàt to medium low ànd continue to stir ànd cook until it thickens, àbout 5 minutes.
- Add the dràined tortellini ànd mix together gently.
- Serve ànd enjoy!
Jump to Recipe >> 4sonrus.com
Comments
Post a Comment