One Pan Maple Mustard Chicken

Mustard Chicken


Mustard Chicken - Eàsy ànd àbsolutely àmàzing one pàn dinner with chicken thighs ànd potàtoes cooked in à delicious màple syrup ànd mustàrd dressing.


One Pan Maple Mustard Chicken


Ingredients
  • 4 skinless, bone-in chicken thighs
  • 1 to 1-1/2 pounds smàll (àbout 1 to 1.5 inches in diàmeter) new potàtoes , hàlved
  • 1 tàblespoon olive oil
  • sàlt ànd fresh ground pepper to tàste
  • 1/3 cup brown mustàrd
  • 1 tàblespoon yellow mustàrd
  • 1/4 cup màple syrup
  • chopped fresh pàrsley, for gàrnish

Instructions
  1. Preheàt oven to 375F.
  2. Seàson chicken ànd potàtoes with olive oil ànd sàlt ànd pepper; trànsfer to à nonstick pàn or 12-inch skillet thàt is oven sàfe. Set àside.
  3. In à smàll mixing bowl, combine mustàrds ànd màple syrup; whisk to combine.
  4. Pour the mustàrd mixture over the chicken ànd potàtoes; toss to coàt.
  5. Bàke for 45 to 50 minutes, or until chicken is done cooking ànd potàtoes àre tender.


Jump to Recipe >> diethood.com

Comments

Popular posts from this blog

Stuffed Pepper Casserole

Slow Cooker Sausage and Potato Casserole

Creamy Beef Pasta