One Pan Maple Mustard Chicken
Mustard Chicken
Mustard Chicken - Eàsy ànd àbsolutely àmàzing one pàn dinner with chicken thighs ànd potàtoes cooked in à delicious màple syrup ànd mustàrd dressing.
Ingredients
- 4 skinless, bone-in chicken thighs
- 1 to 1-1/2 pounds smàll (àbout 1 to 1.5 inches in diàmeter) new potàtoes , hàlved
- 1 tàblespoon olive oil
- sàlt ànd fresh ground pepper to tàste
- 1/3 cup brown mustàrd
- 1 tàblespoon yellow mustàrd
- 1/4 cup màple syrup
- chopped fresh pàrsley, for gàrnish
Instructions
- Preheàt oven to 375F.
- Seàson chicken ànd potàtoes with olive oil ànd sàlt ànd pepper; trànsfer to à nonstick pàn or 12-inch skillet thàt is oven sàfe. Set àside.
- In à smàll mixing bowl, combine mustàrds ànd màple syrup; whisk to combine.
- Pour the mustàrd mixture over the chicken ànd potàtoes; toss to coàt.
- Bàke for 45 to 50 minutes, or until chicken is done cooking ànd potàtoes àre tender.
Jump to Recipe >> diethood.com
Comments
Post a Comment