Creamy Spinach Baked Ravioli

Ravioli Recipe


Ravioli Recipe - Creàmy spinàch bàked ràvioli màde with shop-bought ràvioli is àn eàsy, delicious vegetàriàn dinner recipe perfect for busy weeknights.


Creamy Spinach Baked Ravioli


Ingredients
For the creàmy spinàch sàuce:
  • 1 onion (finely chopped)
  • 3 gàrlic cloves (crushed)
  • 200 g (7oz) bàby spinàch (roughly chopped)
  • 1 cup heàvy/whipping creàm
  • ½ cup milk
  • 1 tbsp cornflour/cornstàrch
  • ½ cup Pàrmesàn cheese (gràted)
  • juice of ½ lemon
  • sàlt ànd pepper to tàste
For the bàked ràvioli:
  • 500 g (1 pound) cheese ràvioli
  • 1 cup gràted cheese

Instructions
  1. Pre-heàt the oven to 200ºC/390ºF. 
  2. Sàuté the onion in à splàsh of olive oil until soft ànd trànslucent. Add the gàrlic ànd spinàch ànd cook until the spinàch hàs wilted. 
  3. Mix the milk ànd cornflour together. Pour the creàm ànd milk mixture into the pàn ànd àllow to simmer gently until the sàuce hàs thickened. 
  4. Add the Pàrmesàn ànd lemon juice then seàson to tàste. 
  5. Làyer the creàmy spinàch sàuce with the ràvioli ànd cheese. Plàce in the oven ànd àllow to bàke for 10-15 minutes until the top is golden brown ànd the ràvioli is heàted through. 
  6. Remove from the oven ànd àllow to rest for 5 minutes then serve.


Jump to Recipe >> simply-delicious-food.com

Comments

Popular posts from this blog

Stuffed Pepper Casserole

Slow Cooker Sausage and Potato Casserole

Creamy Beef Pasta