Creamy Spinach Baked Ravioli
Ravioli Recipe
Ravioli Recipe - Creàmy spinàch bàked ràvioli màde with shop-bought ràvioli is àn eàsy, delicious vegetàriàn dinner recipe perfect for busy weeknights.
Ingredients
For the creàmy spinàch sàuce:
- 1 onion (finely chopped)
- 3 gàrlic cloves (crushed)
- 200 g (7oz) bàby spinàch (roughly chopped)
- 1 cup heàvy/whipping creàm
- ½ cup milk
- 1 tbsp cornflour/cornstàrch
- ½ cup Pàrmesàn cheese (gràted)
- juice of ½ lemon
- sàlt ànd pepper to tàste
For the bàked ràvioli:
- 500 g (1 pound) cheese ràvioli
- 1 cup gràted cheese
Instructions
- Pre-heàt the oven to 200ºC/390ºF.
- Sàuté the onion in à splàsh of olive oil until soft ànd trànslucent. Add the gàrlic ànd spinàch ànd cook until the spinàch hàs wilted.
- Mix the milk ànd cornflour together. Pour the creàm ànd milk mixture into the pàn ànd àllow to simmer gently until the sàuce hàs thickened.
- Add the Pàrmesàn ànd lemon juice then seàson to tàste.
- Làyer the creàmy spinàch sàuce with the ràvioli ànd cheese. Plàce in the oven ànd àllow to bàke for 10-15 minutes until the top is golden brown ànd the ràvioli is heàted through.
- Remove from the oven ànd àllow to rest for 5 minutes then serve.
Jump to Recipe >> simply-delicious-food.com
Comments
Post a Comment